Homita - 應該是最可愛的包裝了吧! SK-II推出2020春日娃娃限量版神仙水
#美食九月
×
Quiz
Beauty
+
Body
+
Fun
+
Foodie
+
Me
Time
+
Shopaholic
+
Travel
+


  


應該是最可愛的包裝了吧! SK-II推出2020春日娃娃限量版神仙水
膚 Skin Care  |  by Y小編  |  6 months ago   

SK-II每次的限量包裝都令人有新驚喜,大多都是印上聯乘的設計,而作為SK-II 作為國際奧運委員會(International Olympic Committee,IOC)的全球合作夥伴,今次作出大突破,以日本娃娃的頭作瓶蓋,風格獨具的東京女孩為靈感,推出超可愛的限定包裝。

千萬名女性使用過神仙水後,均擁有晶瑩剔透的肌膚,因而受到萬千女性的喜愛,她們都感受到Pitera™ 的神奇護膚力量,神仙水亦因此享負盛名。 來與全新神仙水春日娃娃限量版一同展開煥變晶透美肌的旅程吧!

SK-II神仙水限量版於2020年4月1日全港上市,建議零售價為港幣1574元/230ml。

如果你都想分享你嘅美容、時尚、旅行、運動心得,請將投稿文章連同不多於100字個人簡介同埋近照一張,電郵到: editor@homita.com.hk,文章經小編篩選後更有機會刊登喺我哋FB專頁,一經入選我哋會支付相應稿酬,仲唔快啲來投稿?
Author Information
Y小編

編輯

郊遊、影相、美食、旅遊、美妝、潮流、電影大包圍,要做個天天長知識嘅好學小姐。 有興趣報料可以Send email去 yan@homita.com.hk 我會發自內心感激您。
You May Also Like
This Week's Top Post
NIVEA Cream竟然咁好用 7種高效用法話你知
 - 2 years ago
油脂粒好麻煩!教你擊退油脂粒回復白滑美肌
Yung - 2 years ago
搽Hand Cream六大地雷誤區 你中咗幾多樣?護手霜要按年齡同需求選購?
CASS - 1 year ago
長期戴口罩令皮膚變差?必學9招抗敏護膚大法,解決暗瘡、黑頭粉刺問題!
CASS - 7 months ago
頂級尊貴護膚美學 Lionesse尖沙咀店隆重開幕
Y小編 - 2 years ago
日本美妝系列介紹(二)Wafood Made傳承日本古方的開架護膚品
Y小編 - 6 months ago