Homita - Honbo 榮登國際舞台 於國際性最佳漢堡選舉中榜上有名
#美食五月
×
Quiz
Beauty
+
Body
+
Fun
+
Foodie
+
Me
Time
+
Shopaholic
+
Travel
+


  


Honbo 榮登國際舞台 於國際性最佳漢堡選舉中榜上有名
吃 Dining  |  by Y小編  |  3 months ago   

主打自家製美式經典芝士漢堡的Honbo,一直堅持採用優質食材並用心去製作美食,深受客人歡迎。而最近更於國際性最佳漢堡選舉中榜上有名!

當中包括Bloomberg「全球最佳漢堡2020」被列入四十二間的其中一間,亦是唯一一間香港代表!以及國際旅遊網站Big 7 Travel發佈的「亞洲50間最佳漢堡店」中排行第十三位,同時亦於「香港7間最佳漢堡店」中排行第四位!


小編2018年已經介紹過HONBO,真心好食!

Honbo 創辦人陳其言Michael表示:「相當榮幸被獲選,同時感謝大家對Honbo一直以來的支持。Honbo的漢堡包採用手工麵包師開發獨特的全天然薯仔牛奶麵包食譜,以及從威斯康辛州進口獨有的Double Gold 美國牛肉等優質材料製成,每天人手製造,保證新鮮及品質達標。我們承諾會繼續採用優質食材並用心去製作,為大家提供最優質的漢堡。」
 

如果你都想分享你嘅美容、時尚、旅行、運動心得,請將投稿文章連同不多於100字個人簡介同埋近照一張,電郵到: editor@homita.com.hk,文章經小編篩選後更有機會刊登喺我哋FB專頁,一經入選我哋會支付相應稿酬,仲唔快啲來投稿?
Author Information
Y小編

編輯

郊遊、影相、美食、旅遊、美妝、潮流、電影大包圍,要做個天天長知識嘅好學小姐。 有興趣報料可以Send email去 yan@homita.com.hk 我會發自內心感激您。
You May Also Like
This Week's Top Post
九十後良心青年主理 旺角90s LAZY 薯條真的超好吃!
Y小編 - 9 months ago
夜晚8點後唔可以食野?8款野食幾夜食都唔肥
 - 2 years ago
DREYER’S REAL DELIGHT乳酪條只得86 kcal!可以真正放縱自己!
Little Peach - 11 months ago
大家樂新出陳皮豆沙月餅 創意設計禮盒 盡顯高雅中秋
Y小編 - 10 months ago
窮人食家 J.CO 好吃不貴的冬甩Cafe
Y小編 - 2 years ago
T.O.P.開咗啦! 旺角又有新Food Court
Y小編 - 2 years ago