Homita - 便利店抵食日式早餐組合 仲有全新登場黑松露濃厚滑蛋三文治
#美食五月
×
Quiz
Beauty
+
Body
+
Fun
+
Foodie
+
Me
Time
+
Shopaholic
+
Travel
+


  


便利店抵食日式早餐組合 仲有全新登場黑松露濃厚滑蛋三文治
吃 Dining  |  by Y小編  |  3 months ago   

最近唔少人都逐漸恢復正常上班,(包括小編),日日都要出街真係令人好擔心,想要抵抗力變好就一定要食早餐,的 7-Eleven 由 3 月 23 日起推出三款全新日式早餐組合—$24「朝食三文治套餐」、$16「朝日飯糰套餐」以及$12「朝氣麵包套餐」,朝朝抵食。每款食物均為獨立包裝、香港製造,食得安心。每款套餐更有多款不同的食物與飲品選擇,由你自己配搭出一份滋味早餐!

$24 「朝食三文治套餐」全新口味—黑松露醬濃厚滑蛋三文治

「朝食三文治套餐」提供6款口味的7-SIGNATURE和風の味三文治,包括雙重芝士火腿三文治、吉列蝦餅拼蛋沙律三文治、燒汁雞肉蛋沙律三文治、吉列雞扒生菜三文治、濃厚滑蛋火腿芝士三文治以及全新口味的黑松露濃厚滑蛋三文治。新口味嚴選產自意大利的黑松露醬,拌勻在濃厚的日本滑蛋中,配搭上以日本麵粉製成的方包,入口鬆軟綿綿。而且三文治連包裝袋放入微波爐叮熱,味道與口感更上一層樓。$24「朝食三文治套餐」可以配上不同的飲品,包括7Café 100% Arabrica的香濃即磨咖啡、各款美果粒420毫升或不同的樽裝飲品,為你提供一個美滿的早上。

$16「朝日飯糰套餐」營養滿點的日式早餐

早上要享受一個飽肚的日式早餐,到7-Eleven就可以享用得到!全新「朝日飯糰套餐」,3款7-SIGNATURE日式飯糰(半熟玉子、照燒鰻魚、炭燒雞肉),輕脆紫菜與飽滿口感的珍珠米製成,放入微波爐叮一叮,更加滋味!$16「朝日飯糰套餐」配上多款樽裝飲品,如淳茶舍無糖茶系列新成員—「亮茶」杞子烏龍茶、各款雀巢480毫升茶飲等,讓你歎出一個飽肚早餐。

$12「朝氣麵包套餐」健康滋味

麵包作為早餐是不少人的選擇,要在上班或上學途中購買一個鬆軟兼滋味十足的麵包,可以從何選擇?7-Eleven 全新自家早餐$12「朝氣麵包套餐」,有 7 款香港新鮮製造的人氣麵包可供選擇。包裝採用氣調包裝(MAP)技術捕獲氧氣以包裝保存產品,確保產品內餡保持新鮮之餘,亦可防止壓扁。簡單撕開包裝一角,放入微波爐叮一叮即可歎到熱騰騰的麵包!配上維他奶鈣思寶375 毫升或其他維他新鮮奶類飲品,一個健康滿分的早餐即成!

如果你都想分享你嘅美容、時尚、旅行、運動心得,請將投稿文章連同不多於100字個人簡介同埋近照一張,電郵到: editor@homita.com.hk,文章經小編篩選後更有機會刊登喺我哋FB專頁,一經入選我哋會支付相應稿酬,仲唔快啲來投稿?
Author Information
Y小編

編輯

郊遊、影相、美食、旅遊、美妝、潮流、電影大包圍,要做個天天長知識嘅好學小姐。 有興趣報料可以Send email去 yan@homita.com.hk 我會發自內心感激您。
You May Also Like
This Week's Top Post
Superfood都可以好好食! 「美心藜麥麵包系列」
Y小編 - 1 year ago
九十後良心青年主理 旺角90s LAZY 薯條真的超好吃!
Y小編 - 9 months ago
T.O.P.開咗啦! 旺角又有新Food Court
Y小編 - 2 years ago
夜晚8點後唔可以食野?8款野食幾夜食都唔肥
 - 2 years ago
窮人食家 元朗小店超好味手撕雞冷麵
Y小編 - 2 years ago
天水圍的小確幸 平民價的高質日本料理
Y小編 - 9 months ago