Homita - 農曆新年想要紅運當頭 從hellolulu紅色袋款系列開始!
#美食五月
×
Quiz
Beauty
+
Body
+
Fun
+
Foodie
+
Me
Time
+
Shopaholic
+
Travel
+


  


農曆新年想要紅運當頭 從hellolulu紅色袋款系列開始!
潮 Fashion  |  by Little Peach  |  5 months ago   

又到準備迎接農歷新年既時候了,吾知你又會如何準備呢? 在農曆新年,紅色單品絕對是不可缺少的應節物品,很多人都喜歡以紅色打扮示人,寓意喜慶、吉祥。


今次 Hellolulu 推出了一系列的紅色袋款,簡約俐落的設計,實用間隔的細節和舒適軟身的防水布料,貫徹他們品牌 的宗旨"Carry Happiness",希望為客人帶來簡單有趣和充實的生活。

不想過份俗氣, 不彷考慮一下以紅色的袋作穿撘!相信這些袋款可以令你襯托出傳統並時尚的新春造型!

今次推出的系列,有 5 款不同的袋款,分別為兩用背包的 EMMA 和 ELIO,可以讓以背包模式和手提模式,方便襯托不同場合的造型。

EMMA 迷李你兩用背包(S) 寶石紅 HK$468

ELIO 兩用背包(L) 寶石紅 HK$528

CASPAR休閒背包配有特大拉鏈開口直達主間隔,前拉鏈袋,容量更大方便收納更多日用品。

CASPAR 休閒背包 磚紅 HK$498

JOLIE和 JONNA則是雙面兩用袋,它可以以手提和斜孭的方式,同時備有雙面,令你可以襯托不同的衣著。

JOLIE 雙面兩用手提 / 斜孭袋(S) 茜苺紅/寶石紅 HK$398

JONNA 雙面兩用手提 / 肩背包(M) 茜苺紅/寶石紅 HK$438

如果你都想分享你嘅美容、時尚、旅行、運動心得,請將投稿文章連同不多於100字個人簡介同埋近照一張,電郵到: editor@homita.com.hk,文章經小編篩選後更有機會刊登喺我哋FB專頁,一經入選我哋會支付相應稿酬,仲唔快啲來投稿?
Author Information
Little Peach

Editor

走進善良的國度^^
You May Also Like
This Week's Top Post
低預算又想買衫? 4間小編私藏淘寶店
Y小編 - 1 year ago
抓住夏天的尾巴! 好看不貴的泳衣IG SHOP
Y小編 - 1 year ago
香水都要換季!6款冬季超受歡迎嘅香味
 - 2 years ago
小資女必買高質淘寶包包!時尚百搭價錢親民
Yung - 2 years ago
全新奶茶奶油色Nike AirMax270 溫柔大地色系配色超美超百搭!
CASS - 5 months ago
潮牌冷知識!Vans Style36 同 Vans Old Skool 到底有咩分別?
CASS - 10 months ago