Homita - Madame Fù X Neal’s Yard Remedies聖誕下午茶
#蜜蜜SHOP
×
Quiz
Beauty
+
Body
+
Fun
+
Foodie
+
Me
Time
+
Shopaholic
+
Travel
+


  


Madame Fù X Neal’s Yard Remedies聖誕下午茶
吃 Dining  |  by Y小編  |  1 year ago   

今個聖誕,Madame Fù 餐廳及Neal’s Yard Remedies英國芳療護膚品牌首次合作,推出融合Neal’s Yard Remedies天然整全品牌概念的下午茶。

不論在造型或選用的食材,都經過精心設計挑選,更配合Neal’s Yard Remedies的三款精選有機花草茶,包括排毒花茶,活力花茶及消化花茶。

享用此下午茶的客人,均可獲贈 Neal’s Yard Remedies皇牌乳香護膚體驗套裝乙份,再憑換領卡到相距餐廳3分鐘路程的Neal’s Yard Remedies旗艦店,可額外獲得乳香爽膚水或洗臉乳旅行裝!

聖誕限定下午茶
日期:2019年12月1日至12月31日
時間:   下午2:30 至 4:30 (星期一至日, 最後點餐時間下午4:30) 
價錢:   $260/一位 
$450/兩位 
 

如果你都想分享你嘅美容、時尚、旅行、運動心得,請將投稿文章連同不多於100字個人簡介同埋近照一張,電郵到: editor@homita.com.hk,文章經小編篩選後更有機會刊登喺我哋FB專頁,一經入選我哋會支付相應稿酬,仲唔快啲來投稿?
Author Information
Y小編

編輯

郊遊、影相、美食、旅遊、美妝、潮流、電影大包圍,要做個天天長知識嘅好學小姐。 有興趣報料可以Send email去 yan@homita.com.hk 我會發自內心感激您。
You May Also Like
This Week's Top Post
「舌尖上的懷舊粵菜」 去《萬慶軒》一同細味當年
Y小編 - 2 years ago
agnès b. CAFÉ 全新系列摩登法式甜品新登場
Angel - 1 year ago
窮人食家 J.CO 好吃不貴的冬甩Cafe
Y小編 - 3 years ago
日式串燒店Yakitori Birdie 空降中環 原始日式風味的雞串燒
Y小編 - 2 years ago
Pici餐廳正式進駐D2 Place!
chiken - 2 years ago
7月25日是日式刨冰の日!妳知道日式刨冰、韓式刨冰跟台式刨冰的分別在哪嗎?
Angela - 2 years ago