Homita - AMOOMA SPA灣仔新分店 高貴私密超享受
#齊心抗疫 香港人加油!
×
Quiz
Beauty
+
Body
+
Fun
+
Foodie
+
Me
Time
+
Shopaholic
+
Travel
+


  


AMOOMA SPA灣仔新分店 高貴私密超享受
膚 Skin Care  |  by Y小編  |  1 year ago   

設立於銅鑼灣的AMOOMA SPA一向致力提供奢華的泰式水療服務,今年再接再厲於灣仔開設全新分店,以時尚經典的設計風格如優雅的白色大理石、玫瑰金的裝飾品並配上天然的木地板,打造出高端優雅的全新分店。

全新的AMOOMA SPA分店將於12月16日正式開業,以為大眾提供無與倫比的豪華水療體驗為目標。分店最新設有連接獨立蒸汽浴室的OASIS貴賓房,將其奢華體驗提升至極致,彷如踏上寧靜的度假之旅。

分店同時亦提供了兩個毗鄰的獨立治療室 —— SENSE和ESCAPE,創新地加入設置可滑動的隔板,打造出極佳的隔音效果,適合與閨蜜一同享受超卓的水療體驗。

AMOOMA SPA為顧客提供一對一度身訂造的特別療程,加上精心挑選的優質水療產品,貫徹中西合璧的概念,兩者配合相得益彰。其中包括一系列知名的護理品牌,如LING、KNESKO、MARGARET DABBS及ANNE SEMONIN等,除了可於進行療程期間使用,所有產品均於店內有售。

如果你都想分享你嘅美容、時尚、旅行、運動心得,請將投稿文章連同不多於100字個人簡介同埋近照一張,電郵到: editor@homita.com.hk,文章經小編篩選後更有機會刊登喺我哋FB專頁,一經入選我哋會支付相應稿酬,仲唔快啲來投稿?
Author Information
Y小編

編輯

郊遊、影相、美食、旅遊、美妝、潮流、電影大包圍,要做個天天長知識嘅好學小姐。 有興趣報料可以Send email去 yan@homita.com.hk 我會發自內心感激您。
You May Also Like
This Week's Top Post
長期戴口罩令皮膚變差?必學9招抗敏護膚大法,解決暗瘡、黑頭粉刺問題!
CASS - 1 month ago
NIVEA Cream竟然咁好用 7種高效用法話你知
 - 2 years ago
應該是最可愛的包裝了吧! SK-II推出2020春日娃娃限量版神仙水
Y小編 - 4 days ago
戴口罩搞到皮膚敏感泛紅生粒粒? First Aid Beauty保濕霜急救你嘅口罩肌
Y小編 - 1 month ago
頂級尊貴護膚美學 Lionesse尖沙咀店隆重開幕
Y小編 - 1 year ago
油脂粒好麻煩!教你擊退油脂粒回復白滑美肌
Yung - 1 year ago